Kim Klijn

U dient 24 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken en geen aspirine te slikken ( dit verdund het bloed. Als u bloedverdunners gebruikt dient u dat voor de behandeling te melden zodat ik hier rekening mee kan houden. 

De verdovende crème kunt u 15 minuten van te voren aanbrengen op het gebied wat ik ga pigmenteren ( met uitzondering van de ogen). 
 (Het is in Nederland verboden om deze crème te verstrekken zonder doktersvoorschrift, hierdoor dient u een recept voor de Emla crème bij uw huisarts aan te vragen en deze tube voorzien van uw naam mee te nemen voor uw behandeling).

Bij aankomst neem ik samen met u een vragenformulier (informed consent) door over uw gezondheid die u naar waarheid invult en ondertekent. Vervolgens bekijken we welk kleurtype u bent (warm of koel), welke wensen u heeft en welke kleuren het beste bij u passen. Na 15 minuten wordt de crème verwijderd. Daarna word de vorm van de wenkbrauwen op de huid getekend met de pigment die in overleg met u gekozen is. Ook tijdens het voortekenen overleg ik met u over de vorm.